skip to Main Content

Hvilke projekter har Børn i Afrika i Uganda ?

Tegn et skolesponsorat

Med et skole sponsorat donerer du hver måned 180 kr. til Børn i Afrikas projekt Skole sponsoratet. Du kan betale hver måned/kvartal/halvårligt eller årligt. Denne støtte giver forældreløse og dårligt stillede børn fra Kampalas slumkvarterer eller fra landområderne mulighed for at gå i skole, idet beløbet dækker skolepenge, skolematerialer og -uniform m.v.

Læs mere om Børn i Afrikas skolesponsorater

Støt Blyantsprojektet

Blyantsprojektet er en støtte, der bruges til skolematerialer og -uniformer. Skolematerialerne købes i Uganda, så den lokale handel også støttes. De indkøbte skolematerialer uddeles til udvalgte børn, der går i skole, men ikke har tilstrækkelige midler i familien til nødvendige skolematerialer og afgift for at gå til eksamen.

Læs mere om Børn i Afrikas Blyantsprojekt

Støt Husbyggeprojektet

Vælger du at give din støtte til et husbyggeprojekt, køber du en anpart på 850 kr. til et konkret husbyggeri til en fattig og meget dårligt stillet familie. Du får at vide, når byggeriet sættes i gang og modtager foto af familien foran huset, når det er færdigt. Børn i Afrikas husprojekter har også en beskæftigelsesmæssig effekt, idet der bruges lokal arbejdskraft til byggeriet, der gerne står færdigt, senest 12 måneder fra indsamlingen begynder.

Læs mere om Børn i Afrikas Husbyggeprojekt

Masomo

Masomo har et bredt udvalg af projekter. Senest har man på den fattige ø Kalangala i Viktoriasøen hjulpet med bygning af et hjem for forældreløse børn og skaffet nye fiskenet til kvinder! Også i Iganga hjælper man med at bygge et børnehjem.

Læs mere om Børn i Afrikas Masomo

SED – Small Enterprise Development

Et iværksætterprogram for børn, hvor de lærer at drive en mindre forretning med dyrehold, fremstilling af brændsel eller andet, som de kan have ansvar for og gerne succes med. Iværksætterprogrammet skal give børnene en mulighed for helt konkret at opleve, hvad de selv kan gøre for at skabe sig en indtægt. I Uganda er der sjældent mulighed for fritidsjob eller at få lommepenge fra forældrene til skolebøger eller måske tøj.

Back To Top