skip to Main Content

Bliv medlem af foreningen Børn i Afrika – vi støtter forældreløse og dårligt stillede børn i Uganda

Børn i Afrika er en dansk forening af frivillige, der i samarbejde med bl.a. Folkekirkens Nødhjælp, støtter forældreløse og dårligt stillede børn i Uganda med at få en grundlæggende skoleuddannelse og en sund og god opvækst.

Børn i Afrika har mere end 500 medlemmer, der på forskellig vis støtter foreningens arbejde med skolesponsorater og økonomisk støtte til bl.a. Blyantsprojektet og Husbyggeprojektet. Foreningen udsender 3-4 gange om året et nyhedsbrev, der sendes til foreningens medlemmer og bidragydere, interesserede kirker, biblioteker og genbrugsbutikker.

Børn i Afrika blev stiftet i 1998 efter en koncertturne, hvor African Children’s Choir optrådte rundt omkring i Danmark. Foreningen arrangerer studieture til Uganda og har igennem årene inviteret ugandiske børn på korturnéer i Nordeuropa. Disse mellemfolkelige aktiviteter har skabt stærke bånd mellem danske familier og ugandiske børn.

Vær med til at støtte forældreløse børn i Uganda

Kontingent:
Enkelt medlemsskab: 150 kr. om året.
Familie medlemsskab: 225 kr. om året.

Kontingent betales lettest ved bankoverførsel til NORDEA reg. 2348 konto 5906851158 eller
overfør beløbet over mobilen med MobilePay til 410067.

Anfør “Kont.” og tydelig afsender navn/adresse og gerne CPR-nummer, så vi har dit CPR-nummer, hvis du senere tegner et skolesponsorat eller sender et bidrag.

Send OGSÅ en mail med følgende oplysninger: Kontingent, beløbets størrelse, navn, adresse, telefon, email og CPR-nr. til borniafrika@gmail.com eller udfyld formularen herunder. Bruger du formularen vil du modtage en “kvitteringsbesked” på din skærm. Vær venlig at kontakte os, hvis du IKKE får denne “kvitteringsbesked”.
Læs om vores privatlivspolitk vedr. medlemskab

Back To Top